Groepen

Restaurant Van Puffelen is, mede door de indeling van de ruimtes, uitermate geschikt voor het ontvangen van kleinere gezelschappen en grote groepen. Restaurant Café Van Puffelen is bovendien zeer gunstig gelegen in het centrum van Amsterdam, in het hart van de Negen Straatjes aan de mooie Prinsengracht.

Diners en lunches

Restaurant Van Puffelen biedt groepen en gezelschappen een speciaal driegangen keuzemenu aan vanaf €30,- per persoon. Voor groepen vanaf 80 personen organiseert Van Puffelen vanaf €31,50 per persoon een heerlijk buffet - hier vindt u een greep uit de mogelijkheden. Lunchen met een grote groep is mogelijk vanaf €11,50 per persoon.
In overleg is bovendien vrijwel alles mogelijk, en dat zijn bij ons geen loze beloftes. De groepsgrootte kan variëren van 10 tot 150 personen bij een (driegangen-) diner of lunch, en zelfs meer personen bij buffetten. Keuzemenu’s, al dan niet gebaseerd op onze menukaart, drankarrangementen, buffetten, themadiners: wij stellen uw wensen centraal. Neem contact op voor informatie!

Groepsmenu

Hier vindt u het groepsmenu van dit moment! Maar vanzelfsprekend is in overleg nog veel meer mogelijk. Om dit menu te bekijken heeft u Adobe Acrobat nodig, dat u gratis hier kunt downloaden.

Zakelijke bijeenkomsten

Ook voor koffietafels, vergaderingen, presentaties of zakelijke bijeenkomsten in een mooie historische omgeving bent u bij Restaurant Café Van Puffelen aan het goede adres.

Afhuur

Het is mogelijk om het hele café of zelfs het hele restaurant, al dan niet inclusief café, af te huren voor een diner, borrel of feest. Ook beschikt restaurant Van Puffelen over een besloten privéruimte met eigen bar. Prijzen op aanvraag.

Contact

Klik hier om naar de contactgegevens van Restaurant Café Van Puffelen te gaan.

Reacties zijn gesloten.