Partners

Café Restaurant Van Puffelen werkt samen met een aantal partners. Hieronder staan enkele van deze bedrijven genoemd.

 

Vier generaties is Boerderij Lindenhoff in handen van dezelfde familie. Al bijna honderd jaar is de boerderij een plek waar vlees, zuivel en groenten worden verbouwd, verwerkt en gedistribueerd. Hoewel ze met de tijd meegaan, werken ze nog steeds vol passie volgens dezelfde principes en vertegenwoordigen zij inmiddels vele andere boeren, tuinders en producenten van de mooiste producten uit Europa. Hun visie: “authentieke smaak” brengen.

 

 

Bij Eco Fields in het Veluwse Wekerom lopen sinds 2006 bi0logische vleeskalveren, afkomstig van biologische melkveehouders uit heel Nederland, vrij en blij in de wei. Op het bedrijf Eco Fields worden de dieren op volledig biologische wijze gehouden. Dit houdt in dat de dieren beschikking hebben over biologisch geteeld voer, ‘s nachts slapen in een potstal op stro en overdag de wei in mogen.

 

 

Het brood Vanmenno wordt gebakken in  gasgestookte heetwaterovens  op een composietstenen vloer.  Met mooie, klassieke methoden wordt op een natuurlijke manier onweerstaanbaar lekker brood gebakken.
Voor het desembrood  wordt een eigen zuurdesemcultuur gebruikt, die Menno eind 2000 heeft gekweekt en sindsdien iedere dag is ververst met nieuw meel en water. Ze voegen geen gist toe aan dit deeg en gebruiken alleen biologisch meel voor zowel het zuurdesem als voor het uiteindelijke deeg. Het brood heeft een knapperige, stevige korst en een onregelmatige, veerkrachtige kruim. Zuurdesem op z’n Frans: lekker, met een vlijmscherpe krokante korst en lichte zuren waardoor je ook het karakter van de biologische tarwe goed kunt proeven.
Voor het landbrood  gebruiken ze als basis een poolish. Dat is heel slap deegje (meer een soort beslag) van een gelijke hoeveelheid meel en water, en een paar gram gist. Dit staat ongeveer 18 uur op kamertemperatuur in de bakkerij, waarna de rest van het meel, water, gist en zout worden toegevoegd om er het uiteindelijke deeg van te kneden. Omdat het landbrood uit 20% volkoren roggemeel bestaat, en we dit al bij de poolish toevoegen, ontstaat op een natuurlijke manier een volle, wat bloemige smaak. Ook dit brood heeft mooie scherpe kammen, maar is wat regelmatiger van structuur dan het rustieke brood.

 

Amstel Bier wordt sinds 1870 gebrouwen.
Door bierbrouwers die trots zijn op haar volle smaak. In 60 landen verkrijgbaar. Van een echte Hollandse brouwer.
Maar Amstel Bier is vooral Amsterdams bier. Een bier verbonden met kwaliteit en gezelligheid. Het bier van voetbal en van de Vrienden van Amstel Live. Dat getapt wordt in de beste café’s van ons land. En voor u perfect getapt wordt in Van Puffelen.
Amstel Bier, Uw Bier, ONS Bier. Proost!

 

LAVAZZA, Van Puffelen’s Favourite Coffee!
Ooit op een Italiaans terrasje van een heerlijke espresso, doppio of caffe lungo genoten? Negentig procent kans om precies te zijn dat je toen Italy’s Favoutite Coffee hebt gedronken: Lavazza! Niet voor niets heeft Van Puffelen gekozen voor dit merk.
Op het gebied van kwaliteit is Lavazza met gemak marktleider. Dit smakelijke succes hebben zij te danken aan 110 jaar constant onderzoek en ontwikkeling, compleet aangepast aan actuele behoeftes van de koffieliefhebber. Lavazza is het symbool van de Italiaanse espresso en staat wereldwijd zelfs bekend als weerspiegeling van al het goeds dat Italië te bieden heeft.
Kom even een koffietje doen bij van Puffelen en waan je, ook al is het maar heel kort, even in Italië…

 

Jan Veerman is ooit begonnen op een zolderkamer en een handkar. Nu is dit ambachtelijk familie bedrijf na ruim 20 jaar uitgegroeid tot een professioneel visleverancier, gespecialiseerd in het leveren van verse vis, schaal- en schelpdieren.
Kwaliteit, duurzaamheid en gemak staan bij hen hoog in het vaandel. Dagelijks kopen zij hun vis rechtstreeks in bij de meest toonaangevende visveilingen van Europa. Bovendien werken zij samen met leveranciers die het nauw nemen met de visstanden.

 

VHC Jongens BV is dé totaalleverancier van de horeca en fastfood-markt.
Kwaliteit staat bij VHC Jongens BV hoog in het vaandel; als één van de eersten in de branche was VHC Jongens BV ISO 9001 en HACCP gecertificeerd.

 

SpecialTours organiseert uw stadswandeling, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, workshop, rondleiding, themafeest, event, teambuilding en levert ook maatwerk. Daarnaast werkt Specialtours graag samen met restaurant van Puffelen voor hun walking dinner in Amsterdam. Of u op zoek bent naar één uitje of een compleet dagprogramma; bij SpecialTours bent u aan het juiste adres voor een bijzonder evenement. Bekijk de groepsuitjes in Amsterdam website.

 

Rederij Aemstelland verhuurt klassieke salonboten met schipper in Amsterdam aan particulieren en bedrijven voor een stijlvolle privévaartocht.

 

 

Guided Tours is hét evenementenbureau in Nederland voor een rondleiding, speurtocht, fietstocht of arrangement. Ook voor een uitje op maat bent u op het juiste adres bij Guided Tours!

“Guided Tours, voor een uniek uitje”!

 

In 2013 en 2014 liepen de medewerkers van  Restaurant Cafe van Puffelen de Dam tot Damloop ten gunste van het goede doel: de Eye Care Foundation.  Stichting Eye Care Foundation helpt onnodige blindheid en slechtziendheid in ontwikkelingslanden voorkomen en genezen.

Eye Care Foundation helpt medisch personeel te trainen, op te leiden en bij te scholen, zodat zij de beste oogzorg kunnen leveren aan de allerarmsten. Er is echter meer geld nodig om het netwerk van oogprofessionals uit te breiden, zodat meer oogpatienten geholpen kunnen worden. Daarom worden de sponsorbijdragen voor de Damloop besteed aan opleiding en training.

 

Funny Events
Voor de meest stapelgekke, bijzondere, unieke, niet alledaagse en hilarische uitjes moet je bij Funny Events zijn! Funny Events Amsterdam heeft een groot aanbod aan de leukste workshops, teambuildingsspellen, rondvaart en unieke stadswandingen voor een geslaagd dagje uit in Amsterdam. Bezoek ook de website van diner entertainment of funnycityguides.nl voor leuke diner activiteiten in combinatie met restaurant van Puffelen.

 

Puur Amsterdam-expert sinds 1996
Puur Amsterdam is een evenementenbureau vol durf, creativiteit en enthousiasme. Al sinds 1996 organiseren het onvergetelijke uitjes en feesten in Amsterdam; de stad van hun hart. Een bedrijfsuitje vanaf 8 personen tot maatwerkevenementen van méér dan 2000 personen. Bekijk hier de website van Puur Amsterdam.

 

 

Rederij de Nederlanden
Indien u erover denkt om een boot te huren, verwijzen wij u graag naar onze partner Rederij De Nederlanden. Zij verhuren de Najade (20 pax), Proost van Sint Jan (40 pax), Jacob van Lennep (40 pax), Hildebrand (60 pax), Multatuli (60 pax) en Bredero (60 pax).

 

 

Mokum EventsMokum Events organiseert bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, workshops en rondleidingen in Amsterdam. Mokum Events staat garant voor een uitje van ouderwets Amsterdamse topkwaliteit.

 

GET Events
GET Events organiseert Walking Dinners door Amsterdam waarbij uw  gezelschap wordt getrakteerd op een driegangendiner verdeeld over drie restaurants. Tussen de gangen van het diner wordt de groep vermaakt door enthousiaste stadsgidsen.

 

 

 

Top Tours
Top Tours & Events is een innovatief organisatiebureau met liefde voor Amsterdam, cultuur, historie en amusement. Top Tours & Events werkt met speciaal geselecteerde begeleiders en gidsen. Deze sociale en deskundige gezelligheidsmensen staan garant voor een op maat gesneden team.

Meer links
www.autorijschool.nl
www.amsterdam.nu
www.personeelsuitjes.nl
www.ideebedrijfsuitje.nl
www.rondvaartenamsterdam.nl

Reacties zijn gesloten.